Yöresel Mutfaklarımızdaki Yöresel Yumurta Yemeklerimizden Sızgıçlı Yumurta Tarifi - Isparta Mutfağı "4-6 Kişilik"
Hazırlama Süresi: 15 dakika
Yöresel Mutfaklarımızdaki Yöresel Yumurta Yemeklerimizden Sızgıçlı Yumurta Tarifi Malzemeler
* 1 Kase Sızgıç
* 4 Adet Yumurta
* Tuz
Yöresel Mutfaklarımızdaki Yöresel Yumurta Yemeklerimizden Sızgıçlı Yumurta Yapılış Tarifi
Sızgıç, küçük bir tavada eritilir.
Tuzu az ise tuz ekilip, içerisine yumurtalar kırılır.
Yumurtaların beyazı pişince ocaktan alınıp sıcak olarak servis yapılır.
İstenirse üzerine karabiber dökülür.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Et Nedir? Et Çeşitleri Nelerdir? Et'in Özellikleri...
Et Nedir? Et Çeşitleri Nelerdir? Et'in Özellikleri... Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak aşçılık kütüphanesinde ...
-
Et Nedir? Et Çeşitleri Nelerdir? Et'in Özellikleri... Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak aşçılık kütüphanesinde ...
-
Küncü & Susam Nedir? Küncü Nedir, Özellikleri Nelerdir, Hangi Yöreye Aittir? Kavrulmuş susam mı çiğ susam mı? Susam günde ne kadar tük...
-
Beyaz Mısır Çorbası Tarifi - Ordu Mutfağı Beyaz Mısır Çorbası Tarifi Malzemesi: * 2,5 Su Bardağı Beyaz Mısır Yarması, * 1 Su Bardağ...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder