3 Ekim 2019 Perşembe

Sızgıçlı Yumurta Tarifi

Yöresel Mutfaklarımızdaki Yöresel Yumurta Yemeklerimizden Sızgıçlı Yumurta Tarifi - Isparta Mutfağı  "4-6 Kişilik"
Hazırlama Süresi: 15 dakika

Yöresel Mutfaklarımızdaki Yöresel Yumurta Yemeklerimizden Sızgıçlı Yumurta Tarifi Malzemeler
         
*   1 Kase Sızgıç
*   4 Adet Yumurta
*   Tuz

Yöresel Mutfaklarımızdaki Yöresel Yumurta Yemeklerimizden Sızgıçlı Yumurta Yapılış Tarifi
Sızgıç, küçük bir tavada eritilir.
Tuzu az ise tuz ekilip, içerisine yumurtalar kırılır.
Yumurtaların beyazı pişince ocaktan alınıp sıcak olarak servis yapılır.
İstenirse üzerine karabiber dökülür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Et Nedir? Et Çeşitleri Nelerdir? Et'in Özellikleri...

  Et Nedir?  Et Çeşitleri  Nelerdir? Et'in Özellikleri... Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak aşçılık kütüphanesinde ...