12 Eylül 2022 Pazartesi

Şef Hamza Kalkan: Ekip olarak GastroAfyon için hazırız

 


Şef Hamza Kalkan: Ekip olarak GastroAfyon için hazırız 

7 - 8 - 9 Ekim tarihleri arasında 4'üncüsü düzenlenecek olan 'Gastro Afyon Uluslararası Turizm ve lezzet Festivali' bu yılda workshoplar, yarışmalar, söyleşiler ve birbirinden güzel etkinliklerle usta ve başarılı şefleri, sektör temsilcilerini ve ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor. 

1995 yılından bugüne gastronomi alanında başarılı çalışmaları ile adından sıkça söz ettiren Şef Hamza Kalkan, 'Ekip olarak festivale en iyi şekilde hazırlanıyoruz, birbirinden değerli usta şeflerimiz olacak. 

Sektör temsilcilerimiz ve ziyaretçilerimizle 4'üncü 'Gastro Afyon Uluslararası Turizm ve lezzet Festivali'nde yeniden bir arada olacağımız için çok mutluyuz ve bu yıl da çok güzel bir Gastronomi etkinliği yaşayacağız' diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Et Nedir? Et Çeşitleri Nelerdir? Et'in Özellikleri...

  Et Nedir?  Et Çeşitleri  Nelerdir? Et'in Özellikleri... Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak aşçılık kütüphanesinde ...