Yurt İçinde Ve Yurt Dışında Satın Alabileceğiniz Yada Beraber Yapabileceğimiz Restoran Projelerim..
Restoran projesi nasıl yapılır? Restoran projesi yaparken nelere dikkat edilir? Restoran projesi yapmanın özellikleri nelerdir? Restoran projesinde restoran konseptleri neye göre belirlenir? Restoran projesinin restoranın geliri ile bir ilgisi varmıdır? Yeni restoranlar acarken projede önem verilmesi gereken en önemli unsurlar nelerdir?
Restoran projelerinde sunum tarzı ne kadar önemlidir? Dünyada en iyi restoran projesi neye göre belirlenir? Herhangi bir restoranın kalitesinin projesi ile bağlantıları nelerdir? Yeni restoranın misafir hizmet konsepti ile yemek menüsü arasındaki bağlantılar nelerdir?
Gastronomi sektöründe şehrin en iyileri arasında olabilmek için Restoran projesinde hangi özellikleri ön plana çıkarmak gerekir?...
Yeni restoranınızda yada restoran zincirinizde Luzumsuz ve gereksiz bir çok demirbaşı depolarınızda çürütmeyeceğinizi, restoran malzemelerinde bir çok gereksiz malzemeye boşu boşuna para ödemeyeceğinizi ve gereksiz personel değişimi yapmayacağınızı garanti ediyorum. Yeni açacağınız Restoran Konsepti ve konsept tasarımı "tayin edeceğiniz" iç mimar ve diş mimar ile birlikte hazırlanacaktır.
Yeni restoran projelerinin süresi proje detaylarına sadık kalındığı takdirde takribi 6-7 ay olarak hesaplanmıştır. Şehrinizde kalıcı bir restoran olacak olan restoran projesinin ödemeleri 3 parça olarak hesaplanmıştır.
1.ödeme: karşılıklı mutabakat ile anlaşılarak işe başlandığı zaman.
2.ödeme: küçük açılış yapıldığı zaman.
3.ödeme: büyük açılış yapılarak tüm eğitimlerin bittiği ve yeni açılan restoranın karşılıklı mutabakat ile konmuş "kalite yönetimi, personel eğitimleri ve aylık ciro" hedeflerine ulaştığı zaman.
Hiç bir yerde olmayan yemek sunumları, alternatifsiz yemek menüsü, soyutlanmış uyumlu deKorasyon, konsept tasarımı, şaşırtıcı hizmet portföyü, hayret verici fiyat politikası ve çok daha fazlası restoran projelerimin içerisindedir....
"Korona Virus’ten Sonraki Yeme İçme ve Gastronomi Sektöründe Yeni İş Fırsatları"
Yeni Restoran Projesi Dubai :
“Korona virüs tedbirleri dikkate alınarak Bağışıklık sistemi ve Akdeniz mutfağı konsepti üzerine” 50.000 $
Yeni Restoran Projesi Jakarta :
“Korona virüs tedbirleri dikkate alınarak Osmanlı ve Türk mutfağı konsepti üzerine” 50.000 $
Yeni Restoran Projesi Tokyo :
“Korona virüs tedbirleri dikkate alınarak uluslararası mutfakları konsepti üzerine” 50.000 $
Yeni Restoran Projesi Londra :
“Korona virüs tedbirleri dikkate alınarak uluslararası mutfaklar konsepti üzerine” 50.000 $
Yeni Restoran Projesi İstanbul :
“Korona virüs tedbirleri dikkate alınarak Bağışıklık sistemi ve Akdeniz mutfakları konsepti üzerine 50.000 $
"Bu restoran projelerinde konsept içerisinde konsept ve sunum tarzı vardır. Şu an İlgili şehirlerde böyle bir konsept yoktur."
Restoran Projelerini paylaşmak isteyenler iletişim bilgilerimden tarafıma ulaşarak ilgili ödemeyi yaptıktan sonra şifrelerini alabilirler.
Restoran Projeleri Hakkında İlgili Not:
Yurt içi ve yurt dışında talep edilecek "belirtilen şehirler" için bölgeye örnek olabilecek restoran projeleri, restoran konseptleri tasarlanarak hazırlanır.
Tarafım ile beraber çalışma düşüncesi olan kişi yada kurumlar için karşılıklı imza altına alınacak mevcut iş anlaşma metnimi inceleyebilirsiniz.
Uluslararası Yiyecek ve İçececek Danışmanlığı Olarak Yurt İçinde Ve Yurt Dışında İhtiyaç Duyan Kişi Ve Kurumlara Vermiş Olduğum Danışmanlık Hizmetleri:
Yiyecek ve içecek alanlarında restoran ve konaklama ve işletmelerine belirtilen konularda Osmanlı ve Türk mutfağı, Osmanlı saray mutfağı, Anadolu mutfağı, Akdeniz mutfağı, menü planlama, konsept belirleme, mesleki eğitim alanlarında uluslararası konumda has aşçıbaşı Ahmet Özdemir olarak;
Yiyecek ve içecek danışmanlığı, mutfak danışmanlığı, işletmeci körlüğü, Yeni Restoran Açarken Nelere Dikkat Etmeliyim?, Kesin Başarı İçin Restoran Danışmanlığı Almalımıyım?, Menü Danışmanlığı, Restoran Yönetimi, konsept danışmalığı, Gastronomi Danışmanlığı, Şehrin En İyi Restoranlarına Nasıl Sahip Olabilirim?, Yeni Restoran Açmak İsteyenlerin En Çok Sorduğu Sorular?, Kalıcı Bir Restoran Sahibi Olabilmek İçin Dikkat !!! konularında mesleki eğitim ve danışmanlık hizmetleri vermekteyim. İlgili projeler için mesleki bilgilerime ihtiyac duyan kişi ve kurumlar Türkiye saati ile sabah 10:00 ila aksam 22:00 saatleri arasında tarafım ile İLETİŞİM bilgilerimden bağlantıya geçebilirler...
İlgili bazı yazılarımı'da inceleyebilirsiniz...
Exemplary Restaurant Projects in the World
Restaurant Projects That You Can Buy Or Do Together At Home And Abroad ..
How is a restaurant project done? What should be considered when making a restaurant project? What are the features of making a restaurant project? How are restaurant concepts determined in the restaurant project? Does the restaurant project have anything to do with the income of the restaurant? What are the most important elements that should be given importance in the project when opening new restaurants?
Some of the feelings of my restaurant projects are as follows for those who say How Can I Have the Best Restaurants in the City in the gastronomy sector and what should I do to be a permanent restaurant owner:
Gastronomy Consultancy, Kitchen Consultancy, Food and Beverage Consultancy, Restaurant Consultancy, Menu Consultancy, Restaurant Concept Design and Consultancy, which are among the most asked questions by those who want to open a new restaurant and what are the relevant consultancy in the gastronomy sector, How to Open a New Restaurant and What Attention When Opening a New Restaurant Should I? When you say, I guarantee you will not fall into many mistakes.
In your new restaurant or restaurant chain, I guarantee that you will not refute a lot of unnecessary and unnecessary fixtures in your warehouses, that you will not pay for many unnecessary materials in restaurant materials and you will not change unnecessary personnel. The concept and concept design of the new restaurant you will open will be prepared together with the interior architect and the dental architect you will "designate".
My Restaurant Projects in My Service Areas prepared by me consist of: feasibility, presentation style, Management Circular, Management Reports, Kitchen Management, Organization, Cost - Cost, Surveys and Forms, Charts and Minutes, Restaurant Management and the idea and are included in the restaurant project fee. If I am in charge of the one-to-one operation, I will receive an extra fee upon mutual agreement and spoken with the person or institution that is my employer.
The duration of new restaurant projects is calculated as approximately 6-7 months if the project details are adhered to. Payments for the restaurant project, which will be a permanent restaurant in your city, have been calculated in 3 parts.
1st payment: when the work is started by mutual agreement.
2.payment: when the small opening is made.
3. Payment: when all the trainings are completed with the grand opening and the newly opened restaurant reaches the "quality management, personnel training and monthly turnover" targets set by mutual agreement.
Activity & Banquet Menus, Sample Restaurant Menus, Menu Types, Menu Planning, Optional Menus, Menu Analysis and Menu Management included in the price of the new restaurant project to be opened.
Unmatched food presentations, unrivaled food menu, abstracted harmonious decoration, concept design, amazing service portfolio, astonishing pricing policy and much more are in my restaurant projects ....
"Job Opportunities in Gastronomy Sector After Corona Virus"
"On the immune system and Mediterranean cuisine concept, taking into account the corona virus measures" 50.000 $
"On the concept of Ottoman and Turkish cuisine by taking corona virus measures into consideration" 50.000 $
"On the concept of international cuisines by taking corona virus measures into consideration" 50.000 $
"On the concept of international cuisines by taking corona virus measures into consideration" 50.000 $
“Considering the corona virus measures, 50.000 $ on the immune system and Mediterranean cuisine concept
"There is a concept and presentation style within the concept in these restaurant projects. There is no such concept in the relevant cities at the moment."
You can review my current business agreement text for people or institutions that have an idea to work with me.
Consultancy Services I Provided As International Food and Beverage Consultancy to People and Institutions in Need at Home and Abroad:
As Ahmet Özdemir, the chef who has an international position in the fields of Ottoman and Turkish cuisine, Ottoman palace cuisine, Anatolian cuisine, Mediterranean cuisine, menu planning, concept determination, vocational training in the areas of food and beverage, restaurants and accommodation and businesses;
Food and beverage consultancy, culinary consultancy, manager blindness, What Should I Pay Attention To When Opening a New Restaurant? The Most Frequently Asked Questions of Those Who Want To Open ?, Attention To Become A Permanent Restaurant Owner !!! I provide vocational training and consultancy services. Individuals and institutions need to hear for professional knowledge related projects with Turkey in the morning hours from 10:00 to 22:00 parts with my hand can contact my information CONTACT ...
You can review some of my related articles ...
What Should I Pay Attention To When Opening a New Restaurant?
How Can I Get the Best Restaurants in the City?
Should I Get Restaurant Consultancy For Definite Success?
Frequently Asked Questions For Those Who Want To Open A New Restaurant?
Attention To Be A Permanent Restaurant Owner!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder