5 Eylül 2019 Perşembe
Kaya Koruğu Otu Salatası Tarifi
Kaya Koruğu Otu Salatası Malzemeler
* 1⁄2 Kg. Kaya Koruğu Otu
* 2 Adet Kırmızı Biber
* 2 Adet Taze Soğan
* 1⁄2 Bağ Maydanoz
* 1⁄2 Bağ Dereotu
* 2 Diş Dövülmüş Sarımsak
* 3 Çorba Kaşığı Zeytinyağı
* 100 Gr. Taze Üzüm
Kaya Koruğu Otu Salatası Yapılışı
Koruk otlarını bol suda yıkayın ve yıkadıktan sonra sirkeli suda 5 dakika bekletin. Yıkadığımız koruk otunu, kırmızı biberi, taze soğanı, maydanozu ve dereotunu orta boy doğrayın.
Doğradığınız otları bir kaba alın, sarımsağı ve zeytinyağını ilave ederek karıştırın. Karışımı servis tabağına alın v
e üzerini taze üzümlerle süsleyin.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Et Nedir? Et Çeşitleri Nelerdir? Et'in Özellikleri...
Et Nedir? Et Çeşitleri Nelerdir? Et'in Özellikleri... Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak aşçılık kütüphanesinde ...
-
"Evlerde pek çok kişinin severek yediği sütlü, tatlılardan birisi de sütlaç olmaktadır. Sütlaç hem hafif hem de lezzetli bir tatlı ol...
-
"Yemekler duyuları uyandırmalı" W Istanbul’un executive şefi Şafak Erten, aile mesleği olarak gördüğü aşçılık bayrağını başarıyla ...
-
Bebeklerde çölyak hastalığı, sıklıkla araştırılan hastalıklardan biridir. Özellikle kullanım alanı bakımından da önem taşıyan hastalıklar ...

Hiç yorum yok:
Yorum Gönder