5 Eylül 2019 Perşembe

Kaya Koruğu Otu Salatası Tarifi


Kaya Koruğu Otu Salatası Malzemeler 

*    1⁄2 Kg. Kaya Koruğu Otu
*    2 Adet Kırmızı Biber
*    2 Adet Taze Soğan
*    1⁄2 Bağ Maydanoz
*    1⁄2 Bağ Dereotu
*    2 Diş Dövülmüş Sarımsak
*    3 Çorba Kaşığı Zeytinyağı
*    100 Gr. Taze Üzüm

Kaya Koruğu Otu Salatası Yapılışı 

Koruk otlarını bol suda yıkayın ve yıkadıktan sonra sirkeli suda 5 dakika bekletin. Yıkadığımız koruk otunu, kırmızı biberi, taze soğanı, maydanozu ve dereotunu orta boy doğrayın.

Doğradığınız otları bir kaba alın, sarımsağı ve zeytinyağını ilave ederek karıştırın. Karışımı servis tabağına alın v
e üzerini taze üzümlerle süsleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Et Nedir? Et Çeşitleri Nelerdir? Et'in Özellikleri...

  Et Nedir?  Et Çeşitleri  Nelerdir? Et'in Özellikleri... Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak aşçılık kütüphanesinde ...