5 Eylül 2019 Perşembe
Kaya Koruğu Otu Salatası Tarifi
Kaya Koruğu Otu Salatası Malzemeler
* 1⁄2 Kg. Kaya Koruğu Otu
* 2 Adet Kırmızı Biber
* 2 Adet Taze Soğan
* 1⁄2 Bağ Maydanoz
* 1⁄2 Bağ Dereotu
* 2 Diş Dövülmüş Sarımsak
* 3 Çorba Kaşığı Zeytinyağı
* 100 Gr. Taze Üzüm
Kaya Koruğu Otu Salatası Yapılışı
Koruk otlarını bol suda yıkayın ve yıkadıktan sonra sirkeli suda 5 dakika bekletin. Yıkadığımız koruk otunu, kırmızı biberi, taze soğanı, maydanozu ve dereotunu orta boy doğrayın.
Doğradığınız otları bir kaba alın, sarımsağı ve zeytinyağını ilave ederek karıştırın. Karışımı servis tabağına alın v
e üzerini taze üzümlerle süsleyin.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Et Nedir? Et Çeşitleri Nelerdir? Et'in Özellikleri...
Et Nedir? Et Çeşitleri Nelerdir? Et'in Özellikleri... Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak aşçılık kütüphanesinde ...
-
Et Nedir? Et Çeşitleri Nelerdir? Et'in Özellikleri... Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak aşçılık kütüphanesinde ...
-
Küncü & Susam Nedir? Küncü Nedir, Özellikleri Nelerdir, Hangi Yöreye Aittir? Kavrulmuş susam mı çiğ susam mı? Susam günde ne kadar tük...
-
Beyaz Mısır Çorbası Tarifi - Ordu Mutfağı Beyaz Mısır Çorbası Tarifi Malzemesi: * 2,5 Su Bardağı Beyaz Mısır Yarması, * 1 Su Bardağ...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder