6 Ağustos 2022 Cumartesi

"Nefais Restaurant" Kayseri


"Nefais Restaurant" Kayseri

110 ülkede, 40’dan fazla marka ve 5300 otel ile dünyanın önde gelen artırılmış ağırlama grubu Accor, Türkiye’ye güçlü yatırımlarına devam ederken, Türkiye coğrafyasının farklı tatlar dolu zengin mutfağını ‘Keşif Mutfağı’ mottosuyla sunan “Nefais Restaurant”, Novotel Kayseri’deki lokasyonu ile de kapılarını tüm misafirlerine açtı.

"Nefais Restaurant" Kayseri
Bir Novotel markası olan ‘’Nefais’’, Türkiye coğrafyasını oluşturan 7 bölgenin köklü ve zengin mutfağını, tüm lezzetleriyle bir araya getiriyor.

"Nefais Restaurant" Kayseri
İlk olarak Novotel Istanbul Zeytinburnu oteli içerisinde açılan en iyi restoranlardan “Nefais Restaurant”, işletme ve restoran konsept danışmanlığını, Accor otellerinde 2007 yılından bu yana çeşitli pozisyonlarda yöneticilik görevlerini üstlenen ve halen Novotel & ibis Otel Istanbul Zeytinburnu otellerinin yöneticiliğini yürüten Eray Dursun yapıyor.

"Nefais Restaurant" Kayseri
Novotel Kayseri tecrübeli Genel Müdürü Nedim Bahar yönetimindeki en başarılı restoran trendlerinin uygulandığı “Nefais Restaurant” ın menü tasarımlarını Executive Chef Mehmet Soykan, Kayseri Mutfak Şefliğini ise Ceylani Koçyiğit üstleniyor.

"Nefais Restaurant" Kayseri
Binlerce yıllık eşsiz lezzetler

"Nefais Restaurant" Kayseri
‘Nefais Restaurant’, binlerce yıllık köklü bir geçmişe sahip tüm lezzetlerimizi misafirlerinin sofralarına taşıyabilmek için marifetli şeflerin ve yöre insanlarının orijinal reçetelerini araştırarak yola çıktı.

Toprakla başlayan yemeğin yolculuğunu ateş ile buluşturmak için farklı pişirme teknikleri kullanılırken, yemek kültürümüzü yerel gelenek ve göreneklerle harmanladı.

"Nefais Restaurant" Kayseri
Yeni tatlara, yeni deneyim ve duygulara ulaşabileceğiniz ve topraklarımızın etkileyici geleneklerini keşfedebileceğiniz ‘Nefais Restaurant’’ın çıkış noktası, otellerimizi ziyaret eden yabancı misafirlere, ülkemizin geniş gastronomi ürünlerinden alternatifler sunarak, köklü bir tarihe dayanan mutfak kültürümüzle misafirlerimizi tanıştırmak.

Kadınlara destek

"Nefais Restaurant" Kayseri
Nefais Restaurant, doğru tarım ürünlerini, doğru takvimlerde kullanmak önceliğiyle hareket ederken, aynı zamanda Restoran Konsept Çeşitleri içerisinde sosyal sorumluluk projelerine de yer veriyor. "Nefais" menüsünde sunulan, Dünyada Türk Mutfağı lezzetlerinden Tarhana, Beypazarı’nda, Kadayıf Dolması Erzurum’da, Tepsi Mantısı Kayseri’de , ev hanımları tarafından Nefais için özel olarak hazırlanıyor. 

"Nefais Restaurant" Kayseri
Kadınların iş hayatındaki çalışmalarını destekleyebilmek adına 4 farklı şehirde kurulmuş olan; ‘’Bursa Saitabat Köyü Kadınları Dayanışma Derneği’’ ‘’ Malatya Maldi Ana Kadın Kooperatifi’’ Urla Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’’ ve ‘’ Mardin Topraktan Tabağa Tarımsal Kalkınma Kooperatifleri ‘’ ile iş birliği gerçekleştiriyor.

"Nefais Restaurant" Kayseri
Nefais, menüdeki ürünlerde mutlaka kooperatiflerin ürünlerini bulunduruyor. Restoran’da, güveçler Avanos’da, kaseler Ağırnasta, ekmek pişirme taşları Bartın’da yerel zanaatkârlar tarafından el işçiliğiyle yapılıyor. Nefais konseptiyle müthiş lezzetlerin yanında, çalınan müziklerden, servis ekipmanlarına kadar her noktada ülkemizin emek ve kültürünün dokunuşları bulunuyor.

"Nefais Restaurant" Kayseri
Benzersiz keşifler

“Nefais Restaurant Kayseri”, tüm bunlara ilave olarak yerli misafirlerine de bugüne kadar duymadıkları ya da bildikleri ama her zaman erişmelerinin mümkün olmadığı, yeni tatları keşfetmelerini sağlayacak bir tecrübe sunacak. Tüm misafirler ‘Nefais’ ile yeni keşiflerini bu kez Kayseri’de de sürdürecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Et Nedir? Et Çeşitleri Nelerdir? Et'in Özellikleri...

  Et Nedir?  Et Çeşitleri  Nelerdir? Et'in Özellikleri... Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak aşçılık kütüphanesinde ...