18 Mart 2022 Cuma

Şef Mustafa Otar

 İstanbul Boğazı’nın ikonu 29, Şef Mustafa Otar’ın öncülüğünde, Türk mutfağı şeflerinden Mesut Uysal ve Fırat Yakut’un yenilikçi ve leziz yorumları eşliğinde yenilenen menüsünü gastronomi haberlerinde de yer alan 15 Mart akşamı özel bir gecede davetlilerine tanıttı.


İstanbul Boğazı’nın görkemli manzarasına karşı, deneyim odaklı gastronomik bir yolculuk sunan 29‘un yenilenen menüsü global ve lokal lezzetleri yenilikçi yorumlarla sunuyor. Menünün öne çıkan lezzetleri arasında Rockefeller Oysters, Tereyağlı Ilık Kereviz, Dana Bonfile Tartar, Trüflü Polente, İstanbul Deniz Mahsülleri Tabağı, Özel Sunumuyla Tandırda Uzun Pişmiş Dana Kaburga gibi alışılmış tatların yepyeni yorumları yer alıyor.

Aralarında Hacı Sabancı, Melkan Tabanlıoğlu, Emir Uyar, Eda Zamanpur, Oben Öztürk, Ayten Danışman, Tolga Sezgin, Mahmut Berkman, Engincan Ural, Eda Sümer Evliyagil, Zeynep Üner, Ayça Çinkitaş Kardeş, Nilüfer Tarzi Kuran, Aslı Kızmaz, Sinan Güler gibi isimlerin de bulunduğu davetliler geceye eşlik eden Dj Can Hatipoğlu’nun setiyle birlikte hem eşsiz bir gastronomik deneyim yaşadı hem de mekânın harika atmosferinde eğlendiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Et Nedir? Et Çeşitleri Nelerdir? Et'in Özellikleri...

  Et Nedir?  Et Çeşitleri  Nelerdir? Et'in Özellikleri... Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak aşçılık kütüphanesinde ...