Samet Güney Radisson Blu Bosphorus'ta Mutfak Şefi Olarak Göreve Başladı !
15 yılı aşkın süredir sektörde kariyerine başarıyla devam eden Türk mutfağı şeflerinden şef Samet Güney, Radisson Blu Bosphorus Hotel’in Yiyecek ve İçecekten sorumlu Mutfak Şefi olarak göreve geldi.
Nofa Riyadh, A Radisson Collection Resort, Radisson Blu Leogrand Hotel, Chisinau, Park Inn By Radisson İstanbul Atatürk Airport gibi Radisson Hotel Group bünyesindeki otellerde ve Hyatt Regency İstanbul Ataköy ve Swiss Diamond Hotel Prishtina’da çeşitli sorumluluklar üstlenen Samet Güney, lüks hizmet, konsept geliştirme, otel açılışları ve yeme-içme konusunda son derece yetenekli.
Başarılı yönetici ayrıca, trendleri takip ederek hazırladığı kaliteli ve ayrıcalıklı yemek sunumlarıyla benzersiz menüler geliştiriyor.
Kaynak; haberturizm
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder