11 Mart 2022 Cuma

Poşe Armut Tatlısı nasıl yapılır?

Poşe Armut Tatlısı nasıl yapılır?

Şeflerin özel tatlı tariflerinde Poşe Armut Tatlısı yapabilmek için hangi malzemelere ihtiyaç vardır? Bu güne kadar evinizde ya da restoranınızda Poşe Armut Tatlısı yaptınızmı?

Poşe Armut Tatlısı tatlısı yaparken nelere dikkat edilir? Püf noktası nelerdir? İyi bir yemekten sonra tercih edilebilecek en hafif ve sağlıklı tatlılardan Poşe Armut Tatlısını sizler için araştırdık...

Private Chef ve Lady Burger Kurucusu başarılı Türk mutfağı şeflerinden Pınar İshakoğlu özel tarifi olan Poşe Armut Tatlısı...

Baharatlı Şarapta Poşe Armut Tatlısı / 4 Porsiyon 

Şef Pınar İshakoğlu'ndan Nefis Poşe Armut Tatlısı Tarifi
Şef Pınar İshakoğlu'ndan Nefis Poşe Armut Tatlısı Tarifi
En Hafif Tatlılardan Poşe Armut Tatlısı İçin Kullanılan Malzemeler Nelerdir?

*     2 Adet Naşi Cinsi Veya Herhangi Armut  
*     750 Ml Kırmızı Şarap  
*     70 G Kahverengi Şeker  
*     2 Tam Yıldız Anason  
*     2 Adet Tarçın Çubuğu  
*     1 Adet Vanilya Çubuğu  
*     2 Adet Kakule, Ezilmiş 
*     1 Çay Kaşığı Yeni Bahar Tohumu 
*     1 Çay Kaşığı Rezene Tohumu 
*     1 Çay Kaşığı Kişniş Tohumu 
*     2 Yemek Kaşığı Gül Suyu 

En İyi Tatlılardan Poşe Armut Tatlısı Hazırlanış Tarifi 

Armutlar hariç tüm malzemeleri tencereye ekleyin ve şeker eriyene kadar karıştırarak kaynatın. Armutları ekleyin ve 1 saat altını kısarak tıngırdatmak suretiyle pişirin. 

Armutları hafif derin bir tepsiye alın. Geri kalan sosu iyice çektirin. Armutların üzerine ekleyerek önce tezgâhta soğutup sonra buzdolabına alın. 

Tabakta kaymak ve sosuyla servis edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Et Nedir? Et Çeşitleri Nelerdir? Et'in Özellikleri...

  Et Nedir?  Et Çeşitleri  Nelerdir? Et'in Özellikleri... Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak aşçılık kütüphanesinde ...