29 Mart 2022 Salı

Kapader; Gastronomide İnovasyon Ve Teknoloji

 Kapader; Gastronomide İnovasyon Ve Teknoloji 


Kahramanmaraş profesyonel aşçılar ve yetiştirme derneği (KAPADER) olarak Kahramanmaraş Mado Akdeniz mesleki ve  Teknik Anadolu Lisesi yiyecek içecek hizmetleri alanında eğitim alan öğrencilerimiz için 29.03.2022 tarihinde saat 14:00 'te "GASTRONOMİDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK " konulu eğitimi teorik ve pratik bir şekilde verildi. 

Bu doğrultuda Üniversitemiz Mühendislik Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde Arş. Gör. Ebrar Parmaksızoğlu konuşmacı olarak katıldı.

Sürdürülebilirlik çalışmalarına destek olmak, bu konuda yeni ve özgün çalışmalar gerçekleştirmek. Sahip olduğumuz tüm ürün çeşitliliğini gelecek nesillere aktarmak bizlerin elindedir. 

Yeşile saygı duymak, atalık tohumları korumak, takas yolu ile çoğaltmak, organik tarım yapmak, yeşil restoranlara ve çeşitli yeşil uygulamalara ulusal ve uluslararasi her koşulda destek vermeliyiz. 

Gastronomide inovasyon ve teknoloji çalışmaları aktarılmış, öğrencilere yeni ufuklar açması hedeflenmiştir. Konuşmadan sonra teorik olarak da  eğitimler veren EURO TOQUES TÜRKİYE BİRLİĞİ il temsilcisi Yaşar SAYGILI öğrenciler tarafından hoşgörü ile karşılanıp güzel bir proje oluşturuldu.

Euro Toques Türkiye Birliği 
Milli Takım Şefi Ebrar Parmaksızoğlu 
Euro Toques Türkiye Birliği İl Temsilcisi Kahramanmaraş Profesyonel Aşçılar Yetiştirme Derneği As Başkanı "Yaşar Saygılı"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Et Nedir? Et Çeşitleri Nelerdir? Et'in Özellikleri...

  Et Nedir?  Et Çeşitleri  Nelerdir? Et'in Özellikleri... Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak aşçılık kütüphanesinde &...