18 Aralık 2021 Cumartesi

Gastronomi ve Tasarım...

 Gastronomi ve Tasarım...


Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin desteğiyle tasarım ve geleceğe yön veren ilham verici konular ve konuşmacıların bir araya geldiği restoran konseptlerinin de ele alındığı Design Week Türkiye başladı. Türkiye’nin önde gelen sektör profesyonellerinin buluştuğu panellerde sektörün geleceği ve atılması gereken adımlar ele alındı.

Türkiye gastronomi haberleri ve gastronomi turizmi'nde yer alan bilgilere göre;  Design Week Türkiye kapsamında gerçekleşen ‘Gastronomi ve Tasarım’ panelinin moderatörlüğünü gazeteci, yazar Songül Hatısaru üstlendi. 

Şef Aylin Yazıcıoğlu, İşletmeci ve Danışman Emre Ergani, Masterchef Moderatörü ve MYK Gastro Arena Kurucu en başarılı mutfak şeflerinden şef Mehmet Yalçınkaya, Tasarımcı Özlem Tuna, Refika’nın Mutfağı Yemek Yazarı ve TV programcısı Refika Birgül ile birlikte panelde yer alan Sözen Group CEO’su Gökmen Sözen, gastronomi trendlerinde gastronominin Türkiye ve dünyadaki geleceği üzerine değerlendirmelerde bulundu.

İki gün sürecek olan gastronomi danışmanlarının da katıldığı Design Week Türkiye, birçok panel bünyesinde ağırladığı konuklarıyla tasarım kavramını farklı perspektiflerden ele alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Et Nedir? Et Çeşitleri Nelerdir? Et'in Özellikleri...

  Et Nedir?  Et Çeşitleri  Nelerdir? Et'in Özellikleri... Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak aşçılık kütüphanesinde ...