11 Ekim 2021 Pazartesi

Franchis zincir markalarda benzersiz soslar nasıl yapılır?

Hangi soslarda ketçap ve mayonez kullanılır?

Soslarda ketçap ve mayonez kullanılmalı mıdır?

Kendi işletmenize özel soslar yapmak için google'den sos tarifi almak ne kadar mantıklıdır?

Bir işletmenin kendisine özel soslarının olması misafirleri tarafından tercih sebebi olabilir mi?

Yemeğin lezzeti mi önemli yoksa yanında verilen sosun lezzeti mi önemlidir?

Sos ne işe yarar? Bir işletme için sos çeşitleri ne kadar önemlidir?

Sos danışmanlığı diye bir danışmanlık varmıdır?

Sadece işletmelere özel Mutfak Organizasyonunda sos icad eden aşçılar var mı? 

Restoran Mutfak Ünitelerinde yemek sosları için robot makineler bulunur mu?

Sos nasıl icad edilir? Restoran Yönetim Raporlarında yemek sosları olmalı mı?

Yeni Mutfak Tasarımında özel yemek sosları bir icad mıdır? 

Restoran Mutfak Planlamasında yemek sosları için pişirme ekipmanları alınmalı mı?

Sadece benim restoranıma özel soslar yaptıracak bir usta bulabilirmiyim?

Restoran Mutfak Yönetiminde Verimlilik ile özel sosların bağlantısı olabilir mi?

Restoranıma özel sosları yaptıracağım aşçıya ne kadar ödeme yapmam gerekir?

Sos yapımı gerçekten ustalık isteyen bir iş mi dir?


Restoran Mutfak Çeşitlerinde hangi soslar bulunmalıdır?

Yemek soslarında alkol kullanılır mı?

Salata soslarında peynir kullanılır mı?

Steak soslarında konyak kullanılır mı?

Özel sosların Mutfak Yönetiminde yeri nedir?

Yemek soslarında kullanılan alkolü misafirin bilmesine gerek varmı dır?

Et soslarına şarap konur mu?

Restoran Mutfak Bölümleri arasında sadece sosların yapıldığı bir alan olabilir mi?

Yemek sosları Restoran Yönetimi için ne kadar önemlidir?

İşletmeye özel soslarda patent alınabilir mi?

Sadece size özel olmasını istediğiniz kendi icadınız olan sosların reçetelerini nasıl saklarsınız?

Size özel sosların reçeteleri mi önemli yoksa sosların aynı lezzette yapılabilmesi mi?

Sos reçetelerinin olması sosların her zaman aynı lezzette yapılmasını sağlar mı?

Yemek sosları her zaman aynı lezzette nasıl yapılır?

Yemek soslarını her zaman aynı lezzet ve kıvamda yapmanın sırrı nedir?

Et soslarına bal konur mu?

Profesyonel mutfaklarda Endüstriyel Mutfak Planlanmasında sosların yeri ve önemi nedir?


Özellikle Franchis işletmelerde soslar nasıl yapılmalıdır?

Franchis zincir markalarda benzersiz soslar nasıl yapılır?

Franchis restoranlarda yemek soslarının benzersiz olması için hangi pişirme teknikleri kullanılır?

Türk mutfağına ait özel yemek sosları var mıdır?

Fransız mutfağına ait özel yemek sosları var mıdır?

İngiliz mutfağına ait özel yemek sosları var mıdır?

Hindistan mutfağına ait özel yemek sosları var mıdır?

Akdeniz mutfağına ait özel yemek sosları var mıdır?

Deniz ürünlerinin yanına yapılan soslar hangi gıda ürünleri içerir?

Balık yemeklerinin yanına nasıl soslar verilmelidir?

Yeni Restoran Açarken yemek sosları menüye yansıtılmalı mı?

Balık çeşitlerinin yanına verilen soslar sıcak mı olur, yoksa soğuk mu olur?

Deniz ürünleri çeşitlerinin yanına sos vermek için ızgarada yada yağda yapılmış olması bir şeyi değiştirir mi?

Midye sosu balık yemeklerinin yanında verilir mi?

Restoran Mutfak Çalışanlarının Özellikleri arasında özel sos yapmak varmı dır?


Sonuç;

Sadece kendi işletmesine özel lezzetlerden meydana gelen daha önce hiç bir yerde olmayan lezzetlerin içerdiği;


*** Salataların yanında verilecek soslar,

*** Izgara et yemeklerinin yanında verilecek soslar,

*** Izgara tavuk yemeklerinin yanında verilecek soslar,

*** Steak çeşitlerinin yanında verilecek soslar,

*** Balık yemeklerinin yanında verilebilecek soslar,

*** Tatlı çeşitleri ile verilecek soslar,

*** Meyve çeşitleri ile verilebilecek soslar

*** Dondurma çeşitleri ile verilecek soslar,

*** Pizza çeşitleri ile verilecek soslar,

*** Et terbiyelerinde kullanılacak sos çeşitleri,

*** Tavuk terbiyelerinde kullanılacak sos çeşitleri,


..... Ve daha fazlası için bu konularda hizmet almaya ihtiyaç duyanlar tarafım ile iletişim bilgilerimden bağlantıya geçebilirler. Özellikle belirtmek isterim ki bu danışmanlık hizmeti tarif yada reçete yazmak ile başarı sağlayamaz.... 


Sadece kendi işletmenize özel lezzetlerin olmasını istiyorsanız yapmanız gerekenler arasında reçete ve tarif almaktan daha fazlası gerekmektedir. Sağlıklı bir danışmanlık hizmeti için bizzat işletmenize gelerek mevcut lezzetlerinizi keşfettikten sonra işaret ettiğiniz kişiye bizzat tatbik ederek ve uygulamalı olarak 3 defa 'dan fazla göstermem gerekir. Daha sonrasında yapılacak olan işlemler karşılıklı konuşmamızda tarafınıza yazılı olarak iletilecektir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Et Nedir? Et Çeşitleri Nelerdir? Et'in Özellikleri...

  Et Nedir?  Et Çeşitleri  Nelerdir? Et'in Özellikleri... Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak aşçılık kütüphanesinde ...