1 Eylül 2021 Çarşamba

Hostech by TUSİD’in fuarcılık ve hizmet sektöründe istikrar başarısı

 Aşçılık Programı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Osman Güldemir...


Hostech by TUSİD’in fuarcılık ve hizmet sektöründe istikrar başarısı elde ettiğini söyleyen Dr. Öğr. Üyesi Osman Güldemir, “Hedeflenen kaliteyi sağlamak ve sürdürmek adına çok önemli bir fuar” dedi.

71 ülkeden yaklaşık 550’ye yakın firmadan 900 kişinin hosted buyer programı kapsamında katılacağı Uluslararası Otel, Restoran, Kafe, Pastane Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı, Hostech by TUSİD’in yirmi dördüncüsü bu yıl 08-12 Eylül 2021 tarihlerinde CNR EXPO İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek.  Fuar hakkında görüşlerini dile getiren Anadolu Üniversitesi Aşçılık Programı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Osman Güldemir şunları söyledi:

Dile kolay 24 yıl, 24 kez, kolay iş değil… Hele hele fuarcılıkta ve hizmet sektöründe bir istikrar başarısı. Bu başarıyı, fuarda otelcilik ve gastronomi alanında önemli şirketler ile kuruluşların bir araya gelmesi sağlıyor. İş birlikleri, anlaşmalar, yaratıcı fikirler ve motivasyon odaklı tanıtımlar yapılıyor. Üretimden tüketime bütün süreçlerde yer alan profesyoneller el sıkışıyor.

Her yıl bir öncekine nazaran yükselen sektörümüzde, hedeflenen kaliteyi sağlamak ve sürdürmek adına Türkiyede en başarılı fuar ve festivallerden HOSTECH fuarı çok önemli. Farklı ülkelerden yüzlerce firma ve bine yakın katılımcı marka ile rutininizden uzaklaşmak, ufkunuzu genişletmek, özellikle ekipman ve teknoloji konusunda gündemi takip etmek için kesinlikle gitmelisiniz.”

Kaynak: gastronomidergisi.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Et Nedir? Et Çeşitleri Nelerdir? Et'in Özellikleri...

  Et Nedir?  Et Çeşitleri  Nelerdir? Et'in Özellikleri... Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak aşçılık kütüphanesinde ...