Balık Nasıl pişirilir?
Geleneksel Türk mutfağında en çok sorulan sorulardan birisi balık takviminde Hangi balık nasıl pişirilmeli? Peki evinizde yada yemek yemeye gittiğiniz restoranlarda istediğiniz balığın (Balık Nasıl pişirilir) nasıl pişirilmesi gerektiğini biliyor musunuz? Tadında bir balık yemek için mevsimine göre balıkların nasıl pişirilmesi gerekir?
Mesela en iyi balık yemeklerinden Barbunya balığı nasıl pişirilir?
Hangi balık nasıl pişirilmeli?
Barbunya Balığı Nasıl Pişirilir?
Tavada pişirmeye çok uygun ama ızgarada ve kâğıtta da olabilir.
Levrek Balığı Nasıl Pişirilir?
Izgarada ya da fırında.
Lüfer Balığı Nasıl Pişirilir?
Mevsiminde ızgarası lezzetli.
İstavrit Balığı Nasıl Pişirilir?
Tavada ve fırında.
Palamut Balığı Nasıl Pişirilir?
Izgarada ve fırında.
Sardalya Balığı Nasıl Pişirilir?
Asma yaprağına sarılarak ızgarada ve fırında pişirilebilir. Buğulaması da nefistir.
Tekir Balığı Nasıl Pişirilir?
Tavada ve kâğıtta.
Kılıç Balığı Nasıl Pişirilir?
Izgarada ve kâğıtta.
Uskumru Balığı Nasıl Pişirilir?
Dolma ve tuzlama.
Kalkan Balığı Nasıl Pişirilir?
Buğulama veya kâğıtta. Tavada da olabilir.
Çipura Balığı Nasıl Pişirilir?
Izgarada ve fırında. Buğulamasını ve çorbasını da olur.
Dil Balığı Nasıl Pişirilir?
Tavada. Şiş ve filetosu da güzel.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder