10 Haziran 2021 Perşembe

En Taze Yerel Ürünleri Hazırlanan Eşsiz Bir Menü....

 

En Taze Yerel Ürünleri Hazırlanan Eşsiz Bir Menü....


Türkiye’nin ve dünyanın en özel lezzetlerini bir araya getiren The Bodrum Edition yeni sezonda da misafirlerine büyüleyici bir gastronomi deneyimi sunuyor. Eşsiz lezzetleriyle adından sıkça söz ettiren Osman Sezener, konuklarını bu sezon modern Ege mutfağı ve Anadolu mutfağı ile Kitchen Bodrum’da ağırlayacak.

Türkiye’nin büyüleyici Turkuaz Kıyısında yer alan Ian Schrager'in Marriott International iş birliği ile açılan ve Türk yeme - içme dünyasına yenilikçi bir bakış açısı getiren The Bodrum Edition yeni sezonda da yaz mevsiminin en önemli duraklarından olmaya devam ediyor. “Yılın GQ Şefi” ödülüne layık görülen ve eleştirmenlerden tam not alan ünlü Şef Osman Sezener’in önderliğinde misafirlerini ağırlayan “Kitchen Bodrum”, sezonun en yeni mekanları arasında yerini aldı. 

En Taze Yerel Ürünleri Hazırlanan Eşsiz Bir Menü....
Sezener’in misafirlerini yerel lezzetlerle buluşturacağı özel bir menüye sahip mekan, aynı zamanda yerel üretimi gerçek anlamıyla destekleyen büyüleyici bir konsepte sahip. Tesisin kendi bahçelerinde sürdürülebilir bir yaklaşımla üretilen otlar, salata yeşillikleri ve sebzelerin yanı sıra; en taze et ve balık ürünleri yakın çiftliklerdeki yerel üreticilerden temin ediliyor.

En taze yerel ürünler hazırlanan örnek restoran menüleri denemeye değer...

Eşsiz yemek deneyimleri sunan ödüllü şef Osman Sezener, misafirleriyle bu sezon yerel esintiler eşliğinde The Bodrum Edition'ın keyifli sofralarında buluşuyor. En taze yerel ürünlerle hazırlanan menünün öne çıkan en iyi lezzetlerinin başında ise Şampanya ve Kaküle soslu Deniz Mahsullü Canneloni, Bottarga ve Single Malt Viski eşliğinde Linguine ve Hurma püresiyle ve tarçınla tatlandırılmış Dana Kaburga, Keşkek geliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Et Nedir? Et Çeşitleri Nelerdir? Et'in Özellikleri...

  Et Nedir?  Et Çeşitleri  Nelerdir? Et'in Özellikleri... Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak aşçılık kütüphanesinde ...